Nett-banner 950x173 72
facebook
181x71 - Norsk Transportarbeiderforbund
Landsmøte 2017
lonn-gods.jpg
nettbutikk.jpg
help forsikring
LO Favør
Lo web
Lovdata

Ferietid i forbundet

7.desember 2017
GodSommer Som for alle andre virksomheter er det for tiden også ferietid hos oss i forbundet, sier 2. nestleder Dag-Einar Sivertsen. Ferietid betyr i utgangspunktet en lavere aktivitet og stillere tider, men forbundet er bemannet for å takle oppgaver som til en hver tid måtte dukke opp.

Sommerberedskap

​Gjennom sommeren er forbundskontoret bemannet med tillitsvalgte og ansatte som er i stand til å ivareta driften utfra aktivitetsnivået vi forventer oss i sommermånedene.

Vi har likevel en beredskap på rask oppbemmaning om dette skulle bli nødvendig, sier Sivertsen.

Sommeren er normalt en stille tid med ferieavvikling også i våre foreninger og da er det selvsagt like normalt at vi får lavere aktivitet over hele linja. Vi forventer full drift igjen fra midten av august, da de fleste er tilbake fra sine velfortjente ferier, fortsetter Sivertsen.

Travel høst i vente

​Er sommeren en tid med lavere aktivitet, forventer alle i forbundet en travel høst. Vi har Landsmøte i slutten av september som tar mye tid og ressurser.

Videre skal vi planlegge drift og budsjett for 2018 i tillegg til normal drift med saker og prosjekter vi kontinuerlig arbeider på med. Som om ikke dette var nok går deler av høsten med til å forberede neste års tariffoppgjør og bransjekonferanse.

Oppgavene er store, men vi er mange dyktige medarbeidere som har erfaring med en travel hverdag fra før av, så dette gleder vi oss til, sier 2. nestleder med et glimt i øyet.

Riktig god sommer til alle!

Det er selvsagt like åpenbart at mange av våre medlemmer også avvikler ferie i denne perioden vi nå er inne i og har foran oss.

Vi på forbundskontoret ønsker i den forbindelse å hilse alle medlemmene og deres familie og venner en riktig god sommer!

Som vi av og til påpeker til våre egne tillitsvalgte og ansatte, bruk ferien til å lade batteriene og "glem" jobben i ferietiden. Da er en som oftetst klar til innsats igjen når pliktene kaller på oss alle, avslutter Sivertsen.

 

 

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok