Nett-banner 950x173 72

Fagbevegelsen spleiser på blues

29.mai 2012
Bluestown heroes 280512 41 organisasjoner er med på fagbevegelsens spleiselag for avslutningskonserten på Notodden Bluesfestival. Mer enn 500 000 kroner er samlet inn slik at avslutningskonserten søndag 5. august med Michael Wiehe og Damer i Blues blir gratis for publikum. Dette kom fram på et miniseminar om fagbevegelsens engasjement på bluesfestivalen som ble arrangert tirsdag. Les mer!


(Bildet: Bluestown Heroes med Trond Ytterbø (t.v.) og Jostein Forsberg framførte blues på miniseminaret om Notodden Bluesfestival)

Avslutningskonserten skal skje i Hovigs Hangar på torget i Notodden. Som i fjor har arrangementet tittelen "Somliga går i trasiga skor".
- Det er ikke tilfeldig at arrangementet har dette navnet. Vi i fagbevegelsen er til også for de som går med "trasiga skor". Vi er kjempeglade for at vi har fått Michael Wiehe til denne konserten. Få artister i Norden har vel som han kjempet for de svakes kår gjennom mange ti-år, sier 1. nestleder i Norsk Transportarbeiderforbund, Lars M. Johnsen. NTF bidrar med 30 000 kroner til arrangementet.

- Blues er musikken om og for vanlige folk, det har det alltid vært. Derfor er det viktig at fagbevegelsen engasjerer seg i Notodden Bluesfestival, som nettopp startet med utspring i det gamle industrimiljøet på Notodden, sa LOs Ståle Dokken på seminaret. En rekke fagforbund, fagforeninger og Norsk Folkehjelp vil profilere seg sammen under festivalen.

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok